39 426,42 zł brutto
Chłodziarka, lodówka na 10 tac 1/1 GN
Objętość 206 L
Przeznaczona do przechowywania żywności. Dedykowana dla sklepów, cukierni, gastronomi, hoteli i firm cateringowych.
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka szokowa PRO 4 x GN 1/1
Urządzenie do szokowego schładzania i zamrażania. Własny agregat, urządzenie gotowe do podłączenia. Sterowanie Easy Touch z ekranem dotykowym 7” i zdefiniowanymi programami oraz możliwością tworzenia programów indywidualnych, ze złączem USB. Opcje konfiguracji komory - załadunek poprzeczny: 4 x GN1/1-65 mm głębokości.
Wydajność szokowego schładzania lub zamrażania na cykl do 20 kg. Wydajność szybkiego schładzania na cykl zgodnie z DIN 18872-5: 15 kg (+65°C/+3°C) w 90 min. Wydajność zamrażania szokowego na cykl zgodnie z DIN 18872-5: 15 kg (+65°C/-18°C) w 240 min. Cykl można uruchomić natychmiast po załadunku, niezależnie od temperatury produktu.
Chłodziarka, lodówka na 10 tac 1/1 GN
Objętość 206 L
Przeznaczona do przechowywania żywności. Dedykowana dla sklepów, cukierni, gastronomi, hoteli i firm cateringowych.
Chłodziarka do przechowywania żywności, ciast i deserów. Przeznaczona dla firm gastronomicznych, cukierni, hoteli oraz restauracji a także firm cateringowych.
Liczba tac: 5x 1/1 GN
Pojemność: 70 L
Moc: 1116W
Multifunkcyjne urządzenie do schładzania lub mrożenia szokowego produktów, gotowych dań.
Multifunkcyjne urządzenie do schładzania lub szokowego zamrażania produktów spożywczych albo całych dań.
Urządzenie do szybkiego schładzania lub zamrażania szokowego dań lub półproduktów.
Chłodziarka do przechowywania trzech tac z żywnością. Lodówka polecana dla gastronomii, sklepów spożywczych, firm cateringowych i cukierni.
Liczba tac - 3
Pojemność: 36 L
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka Rilling PRO 8x GN 1/1.
Chłodziarka do przechowywania żywności na 5 tacach. Polecana firmom gastronomicznym, cateringowym, dla hoteli, cukierni oraz dedykowana stoiskom mięsnym i spożywczym.
Liczba tac - 5 w formacie 1/1 GN
Pojemność: 70 litrów
Moc: 1116W
Multifunkcyjne urządzenie do schładzania lub szokowego zamrażania produktów spożywczych albo całych dań.
Urządzenie do szybkiego schładzania lub zamrażania szokowego dań lub półproduktów.
Chłodziarka, lodówka do przechowywania żywności na tacach. Polecana dla firm cateringowych, gastronomii w hotelach i restauracjach.
Liczba tac - 3 2/3GN
Pojemność: 29L
Chłodziarka do przechowywania żywności na tacach, ciast i deserów. Przeznaczona do użytku w firmach gastronomicznych, hotelach i restauracjach a także w cukierniach i stoiskach spożywczych.
Liczba tac - 5x 1/1 GN lub 60x40 cm
Pojemność: 95 L
Moc: 1385W
Schładzarka dla gastronomii, cukierni i lodziarni.
Liczba tac - 5x 1/1 GN lub 60x40 cm
Pojemność: 95 L
Moc: 1200W
Obudowa wykonana ze specjalnego materiału PET z powłoką ochronną Silver-Ice, zawsze czysta i nie pozostawiająca odcisków od palców. Izolacja poliuretanowa całościowo wtłaczana pod wysokim ciśnieniem.
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka Rilling PRO 8x GN 1/1.
Multifunkcyjna schładzarko-zamrażarka, wolnostojąca, Rilling PRO Plus 4 x GN1/1, z centralnym chłodzeniem