Urządzenie multifunkcyjne wolnostojące Urządzenie do szokowego schładzania i zamrażania, rozmrażania, garowania, utrzymywania temperatury oraz gotowania w niskiej temperaturze - slow cooking. (maksymalna temperatura w komorze +80°C). Sterowanie Easy Touch z ekranem dotykowym 7” i zdefiniowanymi programami oraz możliwością tworzenia programów indywidualnych, ze złączem USB. Funkcja sterylizacji i Smart Door.
Opcje konfiguracji komory - załadunek poprzeczny:
10 x GN1/1-65 mm głębokości
lub też z dodatkowymi prowadnicami:
13 x GN1/1-40 mm głębokości
lub 20 x GN1/1-20 mm głębokości
lub 20 x EN6040-30 mm (maks. głębokość)
Wydajność szokowego schładzania lub zamrażania na cykl do 50 kg.
Wydajność szybkiego schładzania na cykl zgodnie z DIN 18872-5: 36 kg (+65°C/+3°C) w 90 min.
Wydajność zamrażania szokowego na cykl zgodnie z DIN 18872-5: 36 kg (+65°C/-18°C) w 240 min.
Cykl można uruchomić natychmiast po załadunku, niezależnie od temperatury produktu.
Wyposażenie standardowe
10 par przestawnych prowadnic
4-punktowa sonda rdzeniowa
Smart Open Door: automatyczne otwieranie drzwi Smart door
Funkcja sterylizacji: ozonowanie komory
Dane techniczne:
Wymiar: 790x846x1753 mm (LxDxH)
Czynnik chłodniczy: R452a
Zasilanie - Moc: 400 V / 2,5 kW
Moc chłodnicza: 5,4 kW (-10°C VT), 1,3 kW (-35°C VT)
Chłodziarka do przechowywania żywności na tacach, ciast i deserów. Przeznaczona do użytku w firmach gastronomicznych, hotelach i restauracjach a także w cukierniach i stoiskach spożywczych.
Chłodziarka do przechowywania żywności, ciast i deserów. Przeznaczona dla firm gastronomicznych, cukierni, hoteli oraz restauracji a także firm cateringowych.
Obudowa wykonana ze specjalnego materiału PET z powłoką ochronną Silver-Ice, zawsze czysta i nie pozostawiająca odcisków od palców. Izolacja poliuretanowa całościowo wtłaczana pod wysokim ciśnieniem.
Chłodziarka do przechowywania żywności na 5 tacach. Polecana firmom gastronomicznym, cateringowym, dla hoteli, cukierni oraz dedykowana stoiskom mięsnym i spożywczym.