21 477,03 zł brutto
Schładzarka dla gastronomii, cukierni i lodziarni.
Liczba tac - 5x 1/1 GN lub 60x40 cm
Pojemność: 95 L
Moc: 1200W
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka szokowa Rilling PRO 10 x GN1/1
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nowoczesne i wydajne urządzenie do szokowego schładzania i zamrażania, model PRO 10 x GN1/1, to idealne rozwiązanie dla zaawansowanych potrzeb gastronomicznych. Wolnostojące urządzenie jest gotowe do natychmiastowego podłączenia, wyposażone w własny agregat chłodniczy, eliminujący konieczność korzystania z zewnętrznego źródła chłodzenia. Sterowanie odbywa się intuicyjnie za pomocą technologii Easy Touch, obsługiwanej przez 7-calowy ekran dotykowy. Urządzenie posiada zdefiniowane programy, a także umożliwia tworzenie własnych programów indywidualnych, dzięki funkcji złącza USB.
Opcje konfiguracji komory obejmują załadunek poprzeczny dla 10 x GN1/1-65 mm głębokości. Istnieje także możliwość korzystania z dodatkowych prowadnic, umożliwiających załadunek 13 x GN1/1-40 mm głębokości lub 20 x GN1/1-20 mm głębokości, a także 20 x EN6040-30 mm (maks. głębokość).
Urządzenie charakteryzuje się imponującą wydajnością szokowego schładzania lub zamrażania na cykl do 50 kg. Zgodnie z normą DIN 18872-5, wydajność szybkiego schładzania wynosi 36 kg (+65°C/+3°C) w 90 minut, natomiast wydajność zamrażania szokowego to 36 kg (+65°C/-18°C) w 240 minut.
Cykl może być uruchomiony natychmiast po załadunku, niezależnie od temperatury produktu, co przyspiesza proces przygotowywania potraw. Wyposażenie standardowe obejmuje 10 par przestawnych prowadnic oraz 3-punktową sondę temperatury.
Wymiar: | 790x846x1753 mm (LxDxH) |
Czynnik chłodniczy: | R452a |
Zasilanie - Moc: | 400 V / 2,5 kW |
Moc chłodnicza: | 5,4 kW (-10°C VT), 1,3 kW (-35°C VT) |
Schładzarka dla gastronomii, cukierni i lodziarni.
Liczba tac - 5x 1/1 GN lub 60x40 cm
Pojemność: 95 L
Moc: 1200W
Obudowa wykonana ze specjalnego materiału PET z powłoką ochronną Silver-Ice, zawsze czysta i nie pozostawiająca odcisków od palców. Izolacja poliuretanowa całościowo wtłaczana pod wysokim ciśnieniem.
Multifunkcyjne urządzenie do schładzania lub szokowego zamrażania produktów spożywczych albo całych dań.
Multifunkcyjne urządzenie do schładzania lub szokowego zamrażania produktów spożywczych albo całych dań.
Chłodziarka do przechowywania trzech tac z żywnością. Lodówka polecana dla gastronomii, sklepów spożywczych, firm cateringowych i cukierni.
Liczba tac - 3
Pojemność: 36 L
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka szokowa Rilling PRO 13 x GN1/1.
Urządzenie do szybkiego schładzania lub zamrażania szokowego dań lub półproduktów.
Chłodziarka, lodówka na 10 tac 1/1 GN
Objętość 206 L
Przeznaczona do przechowywania żywności. Dedykowana dla sklepów, cukierni, gastronomi, hoteli i firm cateringowych.
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka Rilling PRO 8x GN 1/1.
Urządzenie do szybkiego schładzania i mrożenia potraw.
Liczba tac - 7x 1/1 GN lub 60x40cm
Pojemność: 150 L
Moc: 1493W
Obudowa wykonana ze specjalnego materiału PET z powłoką ochronną Silver-Ice, zawsze czysta i nie pozostawiająca odcisków od palców. Izolacja poliuretanowa całościowo wtłaczana pod wysokim ciśnieniem.
Chłodziarka, lodówka przeznaczona do przechowywania żywności na tacach. Dedykowana do stoisk sklepowych, dla gastronomii, hoteli i firm cateringowych.
Liczba tac - 14
Pojemność: 282 L
Wolnostojąca schładzarko-zamrażarka szokowa PRO 4 x GN 1/1
Chłodziarka, lodówka do przechowywania żywności na tacach. Polecana dla firm cateringowych, gastronomii w hotelach i restauracjach.
Liczba tac - 3 2/3GN
Pojemność: 29L
Chłodziarka do przechowywania żywności, ciast i deserów. Przeznaczona dla firm gastronomicznych, cukierni, hoteli oraz restauracji a także firm cateringowych.
Liczba tac: 5x 1/1 GN
Pojemność: 70 L
Moc: 1116W
Multifunkcyjna schładzarko-zamrażarka, wolnostojąca, Rilling PRO Plus 4 x GN1/1, z centralnym chłodzeniem