71,34 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Specjalistyczny nóż do rozcinania brzucha o długości ostrza 16cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do rozcinania powłok brzusznych, 16 cm, 137-90°-G to specjalistyczne narzędzie używane głównie w zakładach mięsnych. Posiada sztywne ostrze o długości 16 cm, wykonane ze szwedzkiej stali nierdzewnej walcowanej na zimno. Ostrze to zostało poddane głębokiemu chłodzeniu w temperaturze -80 stopni, co zapewnia maksymalną twardość na poziomie 58 HRC.
Nóż jest idealny do precyzyjnego rozcinania powłok brzusznych mięsa. Dzięki swojej konstrukcji i ostrości, umożliwia skuteczne i efektywne wykonywanie tych zadań. Czarna poliamidowa rękojeść o chropowatej strukturze zapewnia pewny chwyt i komfort podczas pracy.
Ten nóż do rozcinania powłok brzusznych jest niezawodnym narzędziem, które jest używane głównie w przemyśle mięsnym. Jego wysoka jakość, trwałość i precyzja czynią go niezbędnym narzędziem dla profesjonalistów w tej dziedzinie.
Długość ostrza: | 16 cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 157 mm |
Długość noża: | 172 mm |
Rodzaj ostrza: | sztywny |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | zakłady mięsne |
Grubość ostrza: | 2,5 mm |
Waga: | 114,1 g |
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 210521.
Długość klingi: 21cm.
Nóż masarski o długości klingi 15 cm.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze sztywny 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin, szpiczasty czubek, ostrze matowe, polerowane 28 cm.
Długość całkowita z rączką: 42 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie: 7003 28.
Nóż do skórowania o zaokrąglonym czubku wykonany ze stali nierdzewnej i PP-polipropylenu.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik ostrze proste 10 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Specjalistyczny nóż do usuwania rdzenia kręgowego.
Duży nóż rzeźniczy o długości ostrza 25 cm oraz grubości na poziomie 3,1 cm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Oznaczenie : 12251 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż do trymowania od firmy Polkars z rękojeścią typu A oraz sztywnym ostrzem o twardości 55-59 HRC.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, długość ostrza 13 cm, zakrzywione, półelastyczne. Długość całkowita z rączką : 40,5. cm.
Waga: 92 g
Oznaczenie : 2505 wwl 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.