136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do drobiu.
Ostrze krótkie i spiczaste, 9 cm i 11 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalny nóż do drobiu, z ostrym sztychem i wysuniętym jelcem, który zapobiega ześlizgnięciu się dłoni na ostrze oraz dla bezpiecznego operowania w trakcie oddzielania mięsa od kości.
Nóż wykonany ze stali nierdzewnej oraz poliamidu. Wykorzystany materiał w rękojeści, sprawia, że nóż pewniej trzyma się w dłoni, jest antypoślizgowy a także higieniczny. Nóż można myć w zmywarce oraz sterylizować w maksymalnej temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Dostępne są dwie długości: 9 i 11 cm. Szczególnie polecany dla punktów gastronomicznych, restauracji i barów, dla zakładów przetwórstwa mięsnego (szczególnie drobiu). Polecamy go także do zastosowań domowych. Nóż szwajcarskiej firmy Victorinox z serii Fibrox - przez profesjonalistów dla profesjonalistów.
Opis
Specyficzne kody
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 9 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż przeznaczony do drobiu o długości 10 cm i niskiej masie 86 g.
Nóż do drobiu 12 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż trybownik do drobiu 10 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nożyce ze stali nierdzewnej.
Długość 25 cm