83,64 zł brutto
Długi nóż (21 cm) do filetowania, jest także wąski i posiada rękojeść z poliamidu.
Specjalna seria noży kutych z jednego kawałka zapewniającego długotrwałość oraz niebywałą ostrość .
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Ostrze wykonane z jednego kawałka stali z dużą zawartością węgla (X55). Hartowanej w procesie próżniowym do twardości Rockwella 56 - 57. Wysoce wypolerowana powierzchnia zapewniająca najwyższą możliwą odporność na rdzę i trwałość ostrza. Szlifowanie ręczne dla doskonałej ostrości.
Aksamitna w dotyku rękojeść z trzema nitami ze stali nierdzewnej pewnie leży w dłoni. Materiał ten jest szczególnie odporny i wytrzymały do 200°C ( krótki kontakt ).
Uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Długi nóż (21 cm) do filetowania, jest także wąski i posiada rękojeść z poliamidu.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Okrągłe ostrze z falistą krawędzią.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem, do siekania, krojenia i porcjowania.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Nóż do filetowania typu classic o długości ostrza 16cm w kolorze czarnym.
3 igły ze stali nierdzewnej
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego.
Waga: 421 g.
Oznaczenie: 4065.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze kute, gładkie
Nóż ząbkowany do kuchni o długości 175 mm.
Pełen profesjonalności nóż z serii Premier Plus która charakteryzuje się idealnym zachowaniem równowagi i wykonaniem z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz ergonomicznej rączki. Ostrze tego noża ma długość: 30cm
Nóż jednostronny ze standardowym szlifem i ostrzem o długości 26cm.
Długość ostrza: 25 cm.
Nóż szefa kuchni do porcjowania i krojenia mięsa, wędlin, warzyw i owoców. Długie i szerokie ostrze.
Nóż o ostrzu typu gruba piłka długość: 21cm.
Długość ostrza: 17 cm
Wykonany z wysokiej jakości stali, kuty nóż do siekania, krojenia i plastrowania.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Wygięty nóż o długości ostrza 15 cm oraz z wysoką elastycznością klingi.
Nóż do steków.
Ostrze zakrzywione, sztywne, długość 26 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.