2 820,64 zł brutto
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Softcooker S 2/3 GN - 15,5 l.
Softcooker S 1/1 GN - 26,5 l.
Czas dostawy 2-3 tygodnie.
Jest 13 produktów.
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Softcooker S 2/3 GN - 15,5 l.
Softcooker S 1/1 GN - 26,5 l.
Czas dostawy 2-3 tygodnie.
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Opcja z kurkiem do odprowadzania wody.
Softcooker SR 2/3 GN - poj.15,5 l.
Softcooker SR 1/1 GN - poj.26,5 l.
Czas dostawy 2-3 tygodnie.
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Softcooker Y09 w opcji z pojemnikiem 1/1 GN - 27 l.
Softcooker Y09 w opcji z pojemnikiem 2/1 GN - 57,5 l.
Czas dostawy 2-3 tygodnie.
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Softcooker Wi-food w opcji z pojemnikiem 1/1 GN - 27 l.
Softcooker Wi-food w opcji z pojemnikiem 2/1 GN - 57,5 l.
Czas dostawy : z magazynu lub 2-3 tygodnie.
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Softcooker SR 2/3 GN - 15,5 l.
Softcooker SR 1/1 GN - 26,5 l.
Czas dostawy 2-3 tygodnie.
Model do wbudowania w blat kuchenny.
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Softcooker SR BI 2/3 GN - 15,5 l.
Softcooker SR BI 1/1 GN - 26,5 l.
Czas dostawy 2-3 tygodnie.
Komercyjne przyłącze gazowe dla taboretów grzewczych i nie tylko.
Połączenie funkcji gotowania i utrzymania ciepła – delikatne przygotowanie potraw dzięki równomiernie rozprowadzanemu ciepłu, oddziaływującemu ze wszystkich stron na potrawę.
Kompaktowa alternatywa dla tradycyjnego urządzenia do gotowania sous-vide – w towarzystwie pasujących garnków poręczny cyrkulator sous-vide może być z powodzeniem stosowany w wielu miejscach, dzięki czemu idealnie nadaje się do użytku mobilnego.
Zachowując absolutną precyzję, wszelkie wartości odżywcze i pełnię prawdziwego smaku – dzięki możliwości indywidualnej regulacji czasu i temperatury można precyzyjnie ustawić punkt gotowania.
Zachowując absolutną precyzję, wszelkie wartości odżywcze i pełnię prawdziwego smaku – dzięki możliwości indywidualnej regulacji czasu i temperatury można precyzyjnie ustawić punkt gotowania.