293,97 zł brutto
Nóż dla szefów kuchni którzy cenią sobie perfekcję i wygodę. Idealnie zbalansowany nóż i wykonany z wybitnie trwałych materiałów. Długość ostrza: 15cm
(122,96 zł 1)
Nóż zwykły o długości ostrza 31cm lekko elastyczny.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Te doskonałe noże do ciasta są niezastąpione w każdej kuchni i piekarni! Posiadają jednosieczne, lekko elastyczne ostrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz ergonomicznie ukształtowaną, niebieską plastikową rękojeść z chropowatą powierzchnią zapewniającą lepszy chwyt. Ostrze jest zaokrąglone na czubku i dostępne w różnych rodzajach cięcia. Ma szerokość 2,2 - 2,7 cm, dostępne są różne długości ostrzy. Plastikowy uchwyt ma długość ok. 13,5 cm.
Opis
Nóż dla szefów kuchni którzy cenią sobie perfekcję i wygodę. Idealnie zbalansowany nóż i wykonany z wybitnie trwałych materiałów. Długość ostrza: 15cm
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze ryflowane
NOŻYKI DO NACINANIA CIASTA
Długość ostrza: 17 cm.
Nóż do siekania, porcjowania i krojenia w plastry.
Nóż do kebaba o szerszym ostrzu mające długość 280 mm.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Czubaty nóż piłka marki Thermohauser, 31cm.
Nóż z jednej strony ząbkowany. Długość ostrza: 36cm.
Długość ostrzy: 8 cm, 20cm, 20 cm.
Ostrza gładkie proste.
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuja o długości ostrza 21cm.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o długości ostrza 36cm marki Thermohauser z ząbkowanym ostrzem.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Nóż do porcjowania z ergonomiczną rękojeścią - perfekcyjne narzędzie dla miłośników mięsa
Nóż szefa kuchni marki Victorinox z ostrzem o długości 25cm.
Widelec profesjonalny Victorinox, Swiss Modern koloru brązowego o długości 15cm.