194,34 zł brutto
Nóż ząbkowany 36cm z zaokrąglonym ostrzem.
(83,03 zł 1)
Standardowy nóż z prostym szlifem o długości: 21cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Doskonały wybór dla kucharzy i piekarzy. Jednosieczne, lekko elastyczne ostrze wykonane ze stali nierdzewnej bardzo wysokiej jakości oraz dobrze dopasowaną do dłoni, rękojeścią z tworzywa sztucznego z teksturą umożliwiającą pewny i wygodny chwyt. Ostrze to ma 21cm długości , jest szpiczaste na zakończeniu i skierowane ku dole. Szerokość ostrza 2,6 cm. Uchwyt ma długość ok. 13,5 cm.
Opis
Nóż ząbkowany 36cm z zaokrąglonym ostrzem.
Długość ostrza: 21 cm.
Nóż ząbkowany do krojenia chleba.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
kuchenny nóż Victorinox 15cm, z rękojeścią zz tworzywa sztucznego (PPC), koloru fioletowego.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuja o długości ostrza 21cm.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania
Ostrze proste, z kołowym szlifem 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Tasak o długości ostrza 22 cm z rączką z micarty. Idealny dla profesjonalistów i miłośników gotowania.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 20cm.
Elegancki nóż do porcjowania ze stali i pięknego akrylu. Długość widełek 21cm.
Ten piękny nóż z krwisto czerwoną rączką z akrylu idealnie nadaje się dla szefa kuchni. Długość jego ostrza to 20cm.