82,41 zł brutto
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ B
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Pasuje do wszystkich wymiarów ostrzy do wycinania żeberek.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości klingi 16 cm oraz polipropylenową rączką.
Sztywny nóż marki Morakniv oraz zagięty ku górze. Ostrze ma długość 15 cm.
Trybownik charakteryzujący się wygiętym ostrzem i innowacyjną rękojeścią ER-Grip zrobioną z PP i TPE.
Nóż trybownik wykrzywiony półelastyczny.
Dick Ergogrip 15cm.
Trybownik ostrze proste, 18 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Dostępne długości ostrza 230 mm i 260 mm. Topór ten przeznaczony jest dla zakładów mięsnych takich jak masarnie. Służy do oddzielania dużych kawałków mięsa lub dzielenia na części.
Nóż dla zakładów mięsnych i kucharzy typu skandynawskiego o długości 21 cm.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dla przemysłu mięsnego o długości ostrza 25 cm. Proste ostrze z ostrym czubkiem.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Sztywny trybownik 12 cm.
Trybownik ostrze zakrzywione, elastyczne 15.
Dostępne kolory: czarny