138,00 zł brutto
Nóż do filetowania typu classic o długości ostrza 16cm w kolorze czarnym.
Do owoców i warzyw z miękką i twardą skórką
Wyprodukowana w Szwajcarii obieraczka z wyjątkowo ostrym ząbkowanym ostrzem
Ergonomiczna rękojeść ułatwiająca użytkowanie
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Niezbędne narzędzie, potrzebne w każdej kuchni, w komercyjnej i domowej, do obierania warzyw i owoców. Obieraczka z ruchomym ostrzem i ząbkowaną krawędzią. Poradzi sobie z owocami i warzywami z miękką i twardą skórką. Rękojeść wykonana z tworzywa sztucznego polipropylenu, ostrze ze stali nierdzewnej.
Nadaje się do mycia w zmywarce.
Wysokość: | 22 mm |
Długość: | 212 mm |
Szerokość: | 49 mm |
Waga: | 21 g |
Styl ostrza: | Ruchome ostrze |
Rodzaj ostrza: | Ząbkowana krawędź ostrza, podwójne |
Materiał: | Polipropylen |
Kolor: | Czarny |
Nóż do filetowania typu classic o długości ostrza 16cm w kolorze czarnym.
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Zaostrzony nóż ząbkowany o długości 31cm.
Szeroki nóż szefa kuchni o długości ostrza wynoszącej 21 cm.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Długość ostrza: 17 cm
Ryflowane ostrze
Uchwyt wykonany z drewna klonowego.
Nóż o prostym i ściętym ostrzu i rękojeścią typu B.
Długość ostrza 25 cm.
Szerokie ryflowane ostrze.
Nóż dla szefów kuchni którzy cenią sobie perfekcję i wygodę. Idealnie zbalansowany nóż i wykonany z wybitnie trwałych materiałów. Długość ostrza: 15cm
Zestaw do porcjowania Victorinox - idealne narzędzia dla miłośników delikatnego mięsa. Zestaw składa się z noża i widelca o ergonomicznych rękojeściach Swiss Classic.
Zestaw profesjonalny do porcjowania marki Victorinox zawierający nóż i widelec o długościach 19 i 15 cm.
Długość ostrza: 21 cm.
Nóż ząbkowany do krojenia chleba.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Wygodny, ergonomiczny oraz ostry nóż do pizzy.
Długość ostrza: 21 cm.
Ostrze z ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba.
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.