128,01 zł brutto
Długość ostrza: 18 cm
Nóż szefa kuchni przeznaczony do porcjowania mięsa, wędlin i warzyw.
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem i drewnianą rączka, do siekania, krojenia i porcjowania.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony do precyzyjnego krojenia każdego rodzaju żywności, począwszy od mięsa i ryb po owoce, warzywa i sery. Polecany do użytku komercyjnego jak i domowego, dzięki zastosowaniu ryfli na całej długości ostrza, które zmniejszają tarcie, praca nad przygotowywaniem posiłków stanie się przyjemnością.
Elegancki i piękny wzór noża oraz wysoka funkcjonalność sprawiają, że nóż zostanie doceniony przez profesjonalnych szefów kuchni oraz przez miłośników amatorów. Kute ostrze jest niezwykle wytrzymałe i wykonane z najwyższej jakości stali. Natomiast drewniana ergonomiczna rączka zapewnia komfort i wygodę pracy.
Noża nie można myć w zmywarce.
Wysokość: | 21 mm |
Długość: | 307 mm |
Szerokość: | 48 mm |
Waga: | 207 g |
Kucie: | tak |
Rodzaj ostrza: | Ryflowane |
Długość ostrza: | 17 cm |
Materiał: | Drewno klonowe |
Kolor: | Brązowy |
Długość ostrza: 18 cm
Nóż szefa kuchni przeznaczony do porcjowania mięsa, wędlin i warzyw.
Elegancki nóż do porcjowania ze stali i pięknego akrylu. Długość widełek 21cm.
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza Santoku
Sztywne ostrze, długość 19 cm
Zestaw do porcjowania Victorinox - idealne narzędzia dla miłośników delikatnego mięsa. Zestaw składa się z noża i widelca o ergonomicznych rękojeściach Swiss Classic.
Zestaw profesjonalny do porcjowania marki Victorinox zawierający nóż i widelec o długościach 19 i 15 cm.
Nóż do porcjowania z ergonomiczną rękojeścią - perfekcyjne narzędzie dla miłośników mięsa
Nóż szefa kuchni marki Victorinox z ostrzem o długości 25cm.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki nóż z drewnianą rączką, przeznaczony do porcjowania kawałków mięsa, wędlin lub warzyw.
Nóż dla szefa kuchni i dla pasjonatów gotowania. Ostrze tego noża osiąga 20cm długości. Rączka jest ergonomiczna i wykonana z Micarty.
Ekskluzywny nóż do plastrowania mięsa dostarczany w eleganckim pudełku. Długość ostrza to 31 cm.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane, rączka z drewna orzechowego.
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem, do siekania, krojenia i porcjowania.
Nóż szefa kuchni numer jeden. Nóż ten ma 20 cm długości ostrza i jest zakrzywiony ku górze. Rękojeść wykonana z tuji.
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Długość ostrzy: 8 cm, 20cm, 20 cm.
Ostrza gładkie proste.