Nóż Santoku z kutej stali, Victorinox
Nóż, którego specjalnością są wszystkie działania w kuchni, krojenie, szatkowanie i plastrowanie. Wszechstronny nóż dla profesjonalnego szefa kuchni. Doskonale wyważony, o specjalnym kształcie jest bardzo wygodny w użytkowaniu i niezwykle funkcjonalny. Jeśli do tego zestawu cech dodamy kute ostrze, otrzymujemy jeden z najlepszych noży dostępnych na rynku.
Nóż może być myty w zmywarce
Główne cechy
- Nóż szefa kuchni, Santoku
- Ostrze gładkie i szerokie
- Wyprodukowany w Szwajcarii
- Wysokiej jakości stal
- Ergonomiczna rękojeść wykonana z Polioksymetylenu (POM)
Dane techniczne:
Wysokość: |
20 mm |
Długość: |
310 mm |
Szerokość: |
49 mm |
Waga: |
224 g |
Kucie: |
Tak |
Rodzaj ostrza: |
Standardowe |
Długość ostrza: |
17 cm |
Materiał: |
Polioksymetylen (POM) |
Kolor: |
Czarny |