160,00 zł brutto
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste
Długość ostrza: 17 cm.
Nóż do siekania, porcjowania i krojenia w plastry.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Idealny nóż do siekania, porcjowania i krojenia w kostkę, Santoku - japońskie podejście do koncepcji noża kuchennego o ogólnym zastosowaniu. Bardzo ostry nóż doskonale sprawdzi się w domowej kuchni oraz komercyjnej podczas przyrządzania posiłków. Wszechstronne zastosowanie, dobre wyważenie ostrza oraz rączką wykonana z TPE, to jego największe zalety. Dzięki niskiej wadze i specjalnemu profilowi jest wygodny w użytkowaniu i codziennej pracy.
Nóż może być myty w zmywarce
Wysokość: | 18 mm |
Długość: | 298 mm |
Szerokość: | 50 mm |
Waga: | 107 g |
Kucie: | Nie |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 17 cm |
Materiał: | TPE |
Kolor: | Czarny |
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste
Profesjonalny mniejszy nóż szefa kuchni Grand Maitre o długości 15cm.
Długi nóż do porcjowania o długości 31cm. Rękojeść wykonana z akrylu.
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze ryflowane
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem i drewnianą rączka, do siekania, krojenia i porcjowania.
Profesjonalny nóż do grillowania w kolorze czerwonym z ostrzem o długości 30cm które idealnie dopasowuje się do zadań które są wykonywane przy grillowania.
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste i gładkie
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż polecany profesjonalistom i amatorom.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Genialny nóż dla szefów kuchni i pasjonatów gotowania o długości ostrza 26 cm wykonanego ze stopu metali. Rękojeść zaś wykonana z ergonomicznego tworzywa sztucznego.
Tasak o długości ostrza 22 cm z rączką z micarty. Idealny dla profesjonalistów i miłośników gotowania.
Zestaw 2 narzędzi Swiss Classic Victorinox. Nóż 19cm i widelec 15cm.
Nóż 4171 PG ma długość 17 cm oraz wagę na poziomie 127 g.
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
Długość ostrza: 25 cm.
Nóż szefa kuchni do porcjowania i krojenia mięsa, wędlin, warzyw i owoców. Długie i szerokie ostrze.