430,50 zł brutto
Piękny czerwony nóż z rączką z czerwonego akrylu o długości ostrza 17cm. Idealnie nadający się do filetowania ryb oraz innych mięs.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze kute, gładkie
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Elegancki kuty nóż szefa kuchni Santoku z serii 1778, niemieckiej marki F.Dick. Przeznaczony do siekania warzyw, plastrowania mięsa i krojenia w kostkę. Doskonale wyważone ostrze z trzywarstwowej stali o wyjątkowej twardości wynoszącej 61 HRC. Ergonomiczna rękojeść wykonana z drewna śliwy, połączona z klingą za pomocą nitów. A wszystko to dla osób, które kochają gotować, profesjonalistów i amatorów dobrej kuchni.
Wielowarstwowy stop stali, z której został wykonany nóż, sprawia, że jest on bardzo wytrzymały i pozostaje dłużej ostry. Wymaga on również rzadszego ostrzenia.
Nóż nie może być myty w zmywarce
Wysokość: | 18 mm |
Długość: | 302 mm |
Szerokość: | 47 mm |
Waga: | 170 g |
Kucie: | tak |
Rodzaj ostrza: | Santoku |
Długość ostrza: | 17 cm |
Materiał: | drewno śliwkowe |
Kolor: | Brązowy |
Piękny czerwony nóż z rączką z czerwonego akrylu o długości ostrza 17cm. Idealnie nadający się do filetowania ryb oraz innych mięs.
Nóż do łososia z drewnianą rękojeścią Victorinox - idealny wybór dla miłośników doskonale pokrojonej ryby.
Długość ostrza: 19 cm
Ostrze proste i gładkie
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze ryflowane
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 17cm a także z rękojeścią z tuji.
Tasak o długości ostrza 22 cm z rączką z micarty. Idealny dla profesjonalistów i miłośników gotowania.
Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern to niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin. Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i ergonomiczna rękojeść z materiału syntetycznego zapewniają efektywność i komfort użytkowania.
Profesjonalny mniejszy nóż szefa kuchni Grand Maitre o długości 15cm.
Noże kuchenne Victorinox to doskonałe narzędzia, które zapewniają wygodę i precyzję w kuchni. Ich ergonomiczne rękojeści i idealne wyważenie sprawiają, że krojenie staje się czystą przyjemnością.
Nóż do porcjowania o długości ostrza 22cm. Nóż z kolekcji Swiss Modern.
Szwajcarski nowocześnie wyglądający nóż do porcjowania o długości 22cm.
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza Santoku
Nóż szefa kuchni z uchwytem Pro-grip oraz ostrzem o długości 13 cm.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Nóż do filetowania typu classic o długości ostrza 16cm w kolorze czarnym.
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuja o długości ostrza 21cm.