23,37 zł brutto
Nóż o ostrzu z obłym końcem o długości 165 mm.
(171,41 zł 1)
Standardowy nóż marki Thermohauser o długości 36cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Posiada jednosieczne ostrze wykonane z bardzo dobrej jakości stali odpornej na rdzewienie a także ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego w kolorze świeżego błękitu o powierzchni umożliwiającej lepszy chwyt. Ostrze jest zaokrąglone na czubku i dostępne w różnych rodzajach cięcia. Ma 36 cm długości oraz 3,4 cm szerokość . Plastikowy uchwyt ma długość ok. 13,5 cm.
Opis
Nóż o ostrzu z obłym końcem o długości 165 mm.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Piła do ciasta:
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Gruba-drobna piłka, nóż od Thermohauser o długości ostrza 26cm. Stal nierdzewna i rękojeść z tworzywa sztucznego.
Najlepszy widelec marki Victorinox z kutej stali. Długość 15cm.
Nóż do steków.
Ostrze wygięte 26 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Długość ostrza: 21 cm.
Nóż ząbkowany do krojenia chleba.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze zakrzywione z czubkiem 18 cm, 20 cm, 25 cm, 31 cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do warzyw o długości 11 cm i rękojeścią z serii P-Grip.
Długość ostrza: 26 cm.
Nóż z długim ostrym i ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba, ciast i tortów.
Długość ostrza: 12 cm.
Idealny, lekki i wygodny nóż do porcjowania każdego rodzaju mięsa.
Nóż do wszelakich zadań o niebywałej wytrzymałości i wygodzie.Ostrze noża osiąga 21 cm.
Specjalna seria noży kutych z jednego kawałka zapewniającego długotrwałość oraz niebywałą ostrość.
Nóż o obustronnym szlifie zarówno ząbkowanym jak i standardowym. Ostrze o długości 17cm.