84,87 zł brutto
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż niemieckiej marki Giesser, z elastycznym ostrzem o długości 16 cm, przeznaczony do filetowania mięsa i ryb. Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej. Ostrze polerowane - matowe. Matowo polerowana krawędź tnąca zapewnia optymalną odporność na rdzę. Aby mieć pewność, że każdy nóż jest idealnie naostrzony od samego początku, końcowe szlifowanie lub precyzyjne ostrzenie odbywa się ręcznie.
Standardowy plastikowy uchwyt wykonany ze szczególnie antypoślizgowego i przyjemnego w dotyku materiału (TPE). Dobrze ukształtowana osłona zapewnia bezpieczne trzymanie i zmniejsza ryzyko poślizgnięcia dłoni podczas trzymania noża.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Opis
Specyficzne kody
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Nóż marki Morakniv przeznaczony do filetowania ryb o długości 15 cm i szerokości ostrza 1,8 mm. Twardość noża to 58 HRC.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania ryb o długości całkowitej 315 mm oraz długości ostrza 174 mm.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Nóż dal pasjonatów wędkowania o długości 9cm. Idealny do filetowania ryb.