148,83 zł brutto
Nóż ze specjalną bezpieczną, chropowatą rękojeścią o długości ostrza 17,5 cm.
Nóż o zachwycającej długości ostrza 40 cm. Zrobiony z polipropylenu i stali nierdzewnej.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Profesjonalne narzędzie do precyzyjnego i wydajnego rozbierania mięsa
Szukasz solidnego noża rzeźniczego, który poradzi sobie z każdym wyzwaniem? Nasz nóż o długości ostrza 40 cm to idealny wybór dla profesjonalistów, którzy cenią niezawodność, precyzję i komfort użytkowania.
Ostrze ze stali nierdzewnej o wyjątkowej wytrzymałości:
Ergonomiczna rękojeść z polipropylenu:
Wszechstronność i niezawodność:
Nasz nóż rzeźniczy to gwarancja precyzji, wydajności i satysfakcji z pracy.
Długość ostrza: | 400 mm |
Materiał ostrza: | Stal nierdzewna |
Twardość: | 55-59 HRC |
Rękojeść: | PP-Polipropylen |
Waga: | 250 g |
Kolor: | Czarny |
Typ rękojeści: | A |
Zainwestuj w ten nóż rzeźniczy już dziś i przekonaj się, jak łatwe i przyjemne może stać się rozbieranie mięsa!
Nóż ze specjalną bezpieczną, chropowatą rękojeścią o długości ostrza 17,5 cm.
Nóż rzeźniczy z szerokim ostrzem.
Ostrze proste 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze specjalnie zaostrzonym grzbietem do pewnego momentu ostrza. Długość ostrza to 230 mm a waga tego noża to 146 g.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Dostępne długości ostrza 230 mm i 260 mm. Topór ten przeznaczony jest dla zakładów mięsnych takich jak masarnie. Służy do oddzielania dużych kawałków mięsa lub dzielenia na części.
Nóż masarski, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką : 35cm.
Waga : 174g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 4005 wwl 21.
Sztywny trybownik o długości 13 cm z rękojescią RMH.
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy. Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza: 27 cm.
Długość całkowita z rączką: 41cm.
Waga: 286 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 4025 wwl 27.
Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione i wąskie, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o zagiętym ostrzu o długości 150 mm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.