148,83 zł brutto
Nóż ze specjalną bezpieczną, chropowatą rękojeścią o długości ostrza 17,5 cm.
Profesjonalny nóż rzeźniczy, rozbiorowy o długości 30 cm, z ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej, utwardzonej w procesie próżniowym o twardości 56-57 HRC w skali Rockwella. Dodatkowo idealnie wypolerowana powierzchnia zapewnia maksymalną ochronę przed korozją oraz równymi krawędziami. Ostrze rozszerza się przy czubku i zakrzywia się ku górze.
Posiada uchwyt wykonany z TPE, które jest przyjemne w dotyku a dzięki ergonomicznym kształtom dobrze leży w dłoni.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce . Aby jednak chronić krawędź tnącą producent Giesser zaleca mycie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż ze specjalną bezpieczną, chropowatą rękojeścią o długości ostrza 17,5 cm.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2025 15.
Długość: 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż Ubojowy prosty
Ostrze proste 22 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż obrotowy, nadaje się do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy. Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35cm.
Waga: 155 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 4025 wwl 21.
Nóż rzeźniczy rozbierak do rozkrajania większych partii mięsa.
Nóż do skórowania.
Ostrze 15 cm i 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dla przemysłu mięsnego o długości ostrza 25 cm. Proste ostrze z ostrym czubkiem.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11251 13.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty.
Długość ostrza 28 cm.
Długość całkowita z rączką: 42 cm.
Oznaczenie: 7305 aw 28.