
809,34 zł brutto
Forma do robienia Spaghetti 1,1 mm.
Matryca Ø 70 mm.
Jest 39 produktów.
Forma do robienia Spaghetti 1,1 mm.
Matryca Ø 70 mm.
Forma do robienia Spaghetti 1,5 mm.
Matryca Ø 70 mm.
Forma do robienia Spaghetti 1,7 mm.
Forma do robienia Spaghetti 2,1 mm.
Forma do robienia makaronu Spaghetti 2,3 mm
Forma do Linguine 3x1,6 mm
Forma do robienia Tagliatelle 4,5 mm.
Forma do robienia Tagliatelle 6 mm.
Forma do robienia Tagliatelle 8 mm.
Forma do robienia Tagliatelle 10 mm.
Forma do robienia Pappardelle 12 mm.
Forma do robienia Cannelloni 25 mm.
Forma do makaronu Maccheroni rigati 4,8 mm
Forma do robienia Gramigne 3 mm.
Forma do Gnocchetti sardi 19,5 mm
Forma do Casarecce / Strozzapreti 8,8 mm.
Forma do Fusilli 7 mm
Szerokość wałka: 250 mm
Wałkownica bez noża do cięcia makaronu. Nóż do kupienia osobno.
Szerokość wałka: 320 mm
Nóż do cięcia makaronu do kupienia osobno.
Szerokość wałka: 420 mm
Nóż do cięcia makaronu widoczny na zdjęciu do kupienia osobno.
Szerokość wałka: 520 mm
Nóż do cięcia makaronu do kupienia osobno.
Szerokość: 2 mm
Szerokość: 4 mm
Szerokość: 6 mm
Szerokość: 8 mm
Szerokość: 12 mm
Profesjonalna maszynka do makaronu z wygodną zdejmowaną pokrywą z otworem do podawania składników w trakcie pracy.
Pyszne makarony w całej swej różnorodności. Maszynka do makaronów marki Bartscher stanowi pomoc w produkcji makaronów, pozwalając bez wysiłku przygotować przepyszne włoskie produkty mączne w wielu wariacjach.
Matryca do makaronu do Caserecce 9x5mm Bartscher, 101972
Matryca do makaronu do Fusilli Ø9mm Bartscher, 101973
Matryca do makaronu do Pappadelle 16mm Bartscher, 101974
Matryca do makaronu do Gnocchi Ø25mm Bartscher, 101975
Matryca do makaronu, do Capelli d’Angelo Ø1mm Bartscher, 101978
Matryca do makaronu do Spaghetti Ø2mm Bartscher, 101979
Matryca do makaronu do Spaghetti 2x2mm Bartscher, 101980
Matryca do makaronu do Sfoglia 135mm Bartscher, 101983
Matryca do makaronu do Cannellone Ø25mm Bartscher, 101984
Matryca do makaronu do Bigoli Ø3mm Bartscher, 101985
Pokrywa zamykająca jest potrzebna do zamykania wylotu podczas produkcji ciasta