43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie : 2515 wwl 15.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do twardości Rockwella 56 - 57. Wysoce wypolerowana powierzchnia zapewniająca najwyższą możliwą odporność na rdzę i trwałość ostrza. Szlifowanie ręczne dla doskonałej ostrości.
Standardowy plastikowy uchwyt wykonany ze szczególnie antypoślizgowego i przyjemnego w dotyku materiału (TPE). Dobrze ukształtowana osłona zapewnia bezpieczne trzymanie i zmniejsza ryzyko poślizgnięcia dłoni podczas trzymania noża.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ubojowy i trybownik.
Ostrze proste 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik wygięty ku górze o długości ostrza o wartości 13 cm.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, biały
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybowania mięsa o długości klingi wynoszącej 260 mm i wadze ogólnej na poziomie 180 g.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 91 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2535 wwl 15.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione i wąskie, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Trybownik ostrze zakrzywione , bardzo elastyczne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o ostrzu mającym 200 mm oraz rękojeść z polipropylenu.
Trybownik Frost o giętkim i zakrzywionym ostrzu o długości 15 cm.