43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
wykonany ze stali chromo-molibdenowej, wysokiej jakości stopu X55CrMo 14, a także z poliamidu,czyli tworzywa sztucznego o podwyższonej odporności mechanicznej, profesjonalny nóż rzeźniczy "ErgoGrip". Nóż został wyposażony w komputerowo ostrzone i laserowo kontrolowane, wysokopolerowane ostrze, o bardzo efektywnej krawędzi tnącej, utwardzanej do 56 stopni HRC, tj. stopnia twardości znacznie zmniejszającego zużywanie się materiału. Specjalna procedura technologiczna wyposaża noże "ErgoGrip" w ergonomiczne, wygodne uchwyty o antypoślizgowej powierzchni rękojeści i to zarówno w stanie mokrym, jak i tłustyym, a nawet w przypadku pracy w metalowych rękawicach ochronnych. Wolna przestrzeń między ostrzem, a uchwytem zapewnia odpowiednią ochrone palcom. Noże są żaroodporne do +130 stopni Celcjusza i nadają się do zmywarek. Jedna specjaliści w trosce o ostrość noży, odradzają taki sposób ich czyszczeni, zalecajac raczej mycie ręczne, a po umyciu, ręczne wytarcie całego noża do sucha
Wymiary:
Długość ostrza: 100 mm
długość całkowita noża: 240 mm
kolor uchwytu: niebieski
Waga: 0,130 kg
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż rzeźniczy, ostrze klasyczne 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Długość klingi: 24 cm.
Długość całkowita: 38 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Długość klingi: 30 cm.
Długość całkowita: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Nóż do filetowania ryb o długości całkowitej 315 mm oraz długości ostrza 174 mm.
Nóż dla wędkarzy do filetowania ryby o długości ostrza 10cm i całkowitej długości 214 mm. Jest on ząbkowany i elastyczny.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .
Długi nóż (21 cm) do filetowania, jest także wąski i posiada rękojeść z poliamidu.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski