Czas realizacji zamówienia ok.3 tygodnie.
Oferta sklepu internetowego WAMMA obejmuje nowoczesne wyposażenie dla zakładów mięsnych, przeznaczone do szybkiej i precyzyjnej obróbki spożywczej. Zajmujemy się nie tylko sprzedażą, ale także projektowaniem i produkcją urządzeń dla masarni, spełniających wysokie normy jakościowe. To szereg specjalistycznych narzędzi oraz materiałów eksploatacyjnych niezbędnych do pracy w każdym zakładzie mięsnym. Do wyrobu wyposażenia dla masarni stosujemy nowoczesne rozwiązania technologiczne, stale poszerzając nasze możliwości produkcyjne.
W asortymencie znajdują się narzędzia do zakładu mięsnego: skórowaczki, odbłanniarki, nadziewarki dostępne w kilku pojemnościach oraz nastrzykiwarki. Proponujemy także wyposażenie masarni, niezbędne do wędzenia, parzenia oraz kawałkowania mięsa. Sklep internetowy WAMMA to także miejsce, w którym można zaopatrzyć się w nowoczesne maszyny: mieszałki, kotleciarki, krajalnice oraz prasy. Zadbaliśmy również, aby w ofercie sklepu internetowego nie zabrakło narzędzi do krojenia mięsa oraz pakowania żywności.
Jest 980 produktów.
Drabina TP 1100 rodzaje:
1101, 1102, 1103, 1104, 1105, 1106, 1107
Czas realizacji : dostępny z magazynu lub w ciągu 5 dni roboczych.
S hak wykonany ze stali nierdzewnej 1.4301.
Zaostrzony z jednej strony.
https://www.youtube.com/watch?v=Zaj0jWK_Mf0
Akcesoria : Krążki celofanowe 1 kg ( ok. 1600 szt.)
Czas realizacji zamówienia: z magazynu lub 2-3 tygodnie.
KLEJ SUPERSZYBKI KLEBFIX 20G (NSF-H2)
Wózek ze stali szlachetnej 1.4301 wykorzystywany w procesie wędzenia.
Czas dostawy od 1 do 14 dni roboczych.
Tarczowa piła przeznaczona do rozbioru wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz baraniny.
Piła z silnikiem jednofazowym mocy 1,02 kW/ 230V.
Dostępne z magazynu, ZAMÓWIENIA ZŁOŻONE DO GODZINY 14 WYSYŁAMY TEGO SAMEGO DNIA!
Sterylizator do 1 taska , 4 noży i 1 stalki . Możliwość sterylizacji większych narzędzi np. toporów , tasaków itp. po wyjęciu stalowej wkładki. Głębokość zanurzeniowa 580 mm.
Wymiary : 170 mm x 200mm
Użycie : Odmierzanie płynnych składników.
Możliwość wykonania w różnych kolorach , z nadrukami w rożnych wymiarach i grubościach.
Ilość sztuk w opakowaniu 1000 szt.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 2 dni roboczych.
Blat wykonany z polietylenu tworzywa dopuszczonego do kontaktu z żywnością
Podstawa wzmocniona 3 profilami ze stali nierdzewnej 1.4301
Grubość blatu 8 cm.
Dostawa w ciągu 2 - 7 dni roboczych.
Koła do różnych typów skórowaczek.
Profesjonalne urządzenie do rozdrabniania mięsa.
Niemiecka firma Friedr. DICK GmbH & Co. KG jest producentem najwyższej jakości urządzeń i akcesoriów mających zastosowanie w przemyśle spożywczym i gastronomii.
Niewielkie poziome urządzenie stołowe. Prosta i lekka konstrukcja. Wyjmowany wodoszczelny cylinder ze stali nierdzewnej. Zębatki ze stali węglowej. Tłok wyposażony w uszczelkę silikonową i zawór odpowietrzający. Obudowa wykonana jest z malowanej proszkowo stali węglowej. W zestawie cztery polipropylenowe lejki. Idealna do małych masarni, sklepów mięsnych.
Wilko - mieszałka z opcją dodatkową : prasa do hamburgerów.
https://www.youtube.com/watch?v=ETSseN4RkDQ
Czas realizacji zamówienia ok.2 tygodnie.
Nadziewarka do kiełbas z obrotowym cylindrem.
https://www.youtube.com/watch?v=Zgp6HPakf_M
Czas realizacji zamówienia ok.3 tygodnie.
Praktyczne i funkcjonalne rozwiązanie, idealne do mieszania żywności w sklepach mięsnych i restauracjach.
Konstrukcja ze stali nierdzewnej AISI 304.
Czas realizacji zamówienia ok. 2 tygodnie.