780,00 zł brutto
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Ostrze o długości 17cm, ryflowane, w stylu chińskim.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż Santoku z kolekcji Swiss Classic marki Victorinox to uniwersalne narzędzie, które jest nieodzowne dla szefa kuchni. Ten legendarny szwajcarski nóż zyskał uznanie w kuchniach komercyjnych, restauracjach, barach, firmach cateringowych, jak również w użytkowaniu domowym. Dzięki ryflowanemu ostrzu, porcje mięsa, ryb i siekane warzywa nie przyklejają się do ostrza, co znacznie ułatwia i przyspiesza proces przygotowywania dań.
Santoku, zainspirowany japońską koncepcją uniwersalnego noża kuchennego, doskonale sprawdza się podczas porcjowania, krojenia i siekania. Jego największą zaletą jest jednak wszechstronność - jest to nóż, który radzi sobie praktycznie ze wszystkim. Doskonale wyważony, lekki i o specjalnym kształcie, jest niezwykle wygodny w użytkowaniu i niezwykle funkcjonalny.
Wysokość: | 18 mm |
Długość: | 298 mm |
Szerokość: | 50 mm |
Waga: | 107 g |
Styl ostrza: | chiński |
Kucie: | brak |
Rodzaj ostrza: | Ryflowane |
Długość ostrza: | 17 cm |
Materiał: | TPE |
Kolor: | Czerwony |
Nóż Santoku Swiss Classic to niezawodne narzędzie, które spełni oczekiwania najbardziej wymagających szefów kuchni. Ciesz się precyzją i wygodą podczas przygotowywania potraw i dodaj do swojej kuchni ten profesjonalny nóż, który z pewnością sprosta wszelkim wyzwaniom kulinarnym.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Piękny czerwony nóż z rączką z czerwonego akrylu o długości ostrza 17cm. Idealnie nadający się do filetowania ryb oraz innych mięs.
Ten piękny nóż z krwisto czerwoną rączką z akrylu idealnie nadaje się dla szefa kuchni. Długość jego ostrza to 20cm.
Długość ostrza: 15 cm
Nóż do codziennej pracy w kuchni.
Widelec do porcjowania Swiss Modern - Elegancki widelec o ergonomicznym kształcie, idealny do precyzyjnego porcjowania mięsa.
Widelec o długości 15 cm.
Zestaw noży do porcjowania victorinox.
Idealnie zbalansowany i ekskluzywny nóż marki Dick z serii Premier Plus. Długość ostrza: 21 cm.
Najbardziej profesjonalny nóż od marki Victorinox. Doskonały dla szefów kuchni. Długość ostrza to 15cm.
Ten nóż do filetowania z elastycznym ostrzem jest idealnym narzędziem do precyzyjnego krojenia ryb. Wyprodukowany w Szwajcarii, zapewnia niezwykłą skuteczność dzięki swojemu elastycznemu ostrzu i ergonomicznej rękojeści, co ułatwia jego użytkowanie.
Nóż do filetowania ryb Victorinox, 20cm długości ostrza, swiss classic.
Tasak wykonany z najwyższej jakości materiałów. Pochodzi z serii PremiumCut.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
Długość ostrza 25 cm.
Szerokie ryflowane ostrze.
Profesjonalny nóż do grillowania w kolorze czerwonym z ostrzem o długości 30cm które idealnie dopasowuje się do zadań które są wykonywane przy grillowania.