35,67 zł brutto
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż niemieckiej marki Giesser przeznaczony do filetowania ryb. Polecany szczególnie dla pracowników przemysłu rybnego. Ostrze zakrzywione, wąskie i elastyczne. Wykonane ze stali chromowo-molibdenowej i wypolerowane na wysoki połysk w celu jeszcze lepszej ochrony przed rdzą a także zapewnienie lepszej trwałości ostrza.
Uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego TPE, przyjemnego w dotyku, z chropowatą strukturą na powierzchni, która sprawia lepsze przyleganie rękojeści do ręki. Nóż bardzo dobrze leży w dłoni, także dzięki ergonomicznej formie. Nosek zabezpiecza przed przypadkowym ześlizgnięciem się dłoni na krawędź ostrza noża.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej o długości 15,5 cm klingi.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż do filetowania z uchwytem Pro-grip o długości ostrza 22 cm.
Nóż o długości ostrza 210 mm i o wadze wynoszącej 97 g.