43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 13 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Przeznaczony dla zakładów przemysłu mięsnego, masarni i rzeźni a także dla firm gastronomicznych, nóż do trybowania mięsa (odzielania mięsa od kości), z twardym i mocnym ostrzem, zakrzywionym ku górze o długości 13 cm. Klinga została wykonana z najwyższej jakości stali chromowo-molibdenowej i wypolerowanej na wysoki połysk. Ma to na celu, zwiększenie ochrony ostrza przed korozją a także zwiększenie trwałości zachowania krawędzi. Użyta stal została zahartowana do twardości 56-57 stopni Rockwella. Dodatkowo, noże są ręcznie szlifowane na ostatnim etapie produkcji. Zakrzywione i wąskie ostrze stworzone do ergonomicznej i przyjaznej dla nadgarstka pracy. Kształt ostrza ułatwia w szczególności cięcie ciągnące.
Standardowa rękojeść z tworzywa sztucznego wykonana z wyjątkowo przyjemnego w dotyku materiału antypoślizgowego (TPE), który posiada na powierzchni
Dobrze wyprofilowany nosek ochronny zapewnia pewny chwyt i zmniejsza ryzyko zsunięcia się ręki dzierżącej nóż.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, twarde. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Półelastyczny trybownik o długości ostrza 13 cm i rączką RMH.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione i wąskie, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż o długości ostrza 157 mm.
Sztywny trybownik o długości 13 cm z rękojescią RMH.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11250 15.
Nóż do trybowania prosty, szeroki 18cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Trybownik o półelastycznym ostrzu które mierzy 158 mm i posiada szerokość 2,4 mm.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane, sztywne
Długość ostrza 17 cm
Długość całkowita z rączką: 31cm
Waga: 105 g
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Oznaczenie: 2515 wwl 17
Trybownik ostrze proste, 18 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Trybownik Frost o giętkim i zakrzywionym ostrzu o długości 15 cm.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Rzeźniczy nóż o długości ostrza 15.5 cm oraz o połowicznej elastyczności.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.