136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy
Ostrze sztywne 15, 18, 20 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wykonany z najwyższej jakości materiałów, nóż, przeznaczony dla przemysłu i branży mięsnej, rzeźni, masarni, zakładów spożywczych, branży HoReCa, a także dla użytkowników indywidualnych. Dla amatorów i miłośników dobrego gotowania, którzy cenią sobie jakość, trwałość i żywotność użytkowanych narzędzi.
Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej, szlifowanej na całej długości stożkowo, odpowiednio sztywne, wąskie i lekko zakrzywione ku górze.
Rączka z poliamidu z szorstką strukturą, dzięki któremu dłoń użytkownika jest jeszcze bardziej chroniona przed przypadkowym ześlizgnięciem się na ostrze noża. Dodatkowo, odpowiednio wyprofilowana rękojeść jest ergonomiczna i antypoślizgowa.
Opis
Specyficzne kody
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy
Ostrze proste 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm, 31cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze z ochronną rączką 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania typu classic o długości ostrza 16cm w kolorze czarnym.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Nóż 4171 PG ma długość 17 cm oraz wagę na poziomie 127 g.
Nóż z ząbkami o rzadkim rozmieszczeniu. Długość: 31cm.
Nóż szefa kuchni numer jeden. Nóż ten ma 20 cm długości ostrza i jest zakrzywiony ku górze. Rękojeść wykonana z tuji.
Nóż od firmy Thermalhauser z obustronnym ostrzem typu ząbkowanego. Długość ostrza wynosi 36cm.
Długość ostrza: 25 cm.
Nóż szefa kuchni do porcjowania i krojenia mięsa, wędlin, warzyw i owoców. Długie i szerokie ostrze.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 20cm.
Szwajcarski nowocześnie wyglądający nóż do porcjowania o długości 22cm.
Widelec profesjonalny Victorinox, Swiss Modern koloru brązowego o długości 15cm.
Nóż o ostrzu typu gruba piłka długość: 21cm.
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż szefa kuchni przeznaczony do porcjowania mięsa, wędlin i warzyw.